Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Wat te doen tegen muggenoverlast slaapkamer

Elk artikel over gezondheid noemt het minimaal een keer, hoe belangrijk slaap wel niet voor je is. Maar het kan toch erg zuur zijn wanneer je wel de intentie hebt om goed te slapen, maar dit wordt vergald door een stelletje vervelende muggen. Hierom heb je tips voor het muggen verjagen slaapkamer, en deze heb ik een paar voor je klaargezet.

Zet de ventilator aan

Muggen hebben niet alleen een hekel aan wind, maar het kan bovendien erg fijn zijn om de ventilator aan te hebben wanneer het ontzettend heet wordt in de zomer. En het is juist die dagen dat het ontzettend heet is dat de muggen toeslaan, je slaat dus twee vliegen in een klap. Zoals ik al noemde haten muggen wind en ben je door het aanzetten van de ventilator dus aan het muggen verjagen slaapkamer. Zet die ventilator dus maar alvast klaar.

De muggenlamp slaapkamer neerzetten

Deze lamp werkt met een vrij simpel maar effectief concept. De lamp zendt een bepaalde frequentie blauw licht uit wat muggen aantrekt. De muggen vliegen vervolgens de lamp in en gaan hierdoor dood in de lamp. Elke mug met de intentie om jou uit je slaap te halen zal het dus bezuren en komt er niet levend uit. Aarzel dus niet om te investeren in een goede muggenlamp slaapkamer, geloof me dat dit het geld waard zal zijn.

Ga in een klamboe liggen

Deze tips is wellicht het meest overduidelijk, je hangt gewoon een klamboe over het bed heen en er komt geen mug meer in. Kies een klamboe met redelijk dunne openingen, zodat de muggen er ook echt niet in kunnen. Kies bovendien een klamboe die groot genoeg is voor het bed, zodat je s ‘nachts niet vast komt te zitten in je klamboe, dat zou vervelend zijn. Je hebt de klamboe zo hangen en vanaf dat moment kun je van rustige nachten genieten.

Slik vitamine-B

Het slikken van vitamine-B verandert iets in je bloed zodat het anders gaat ruiken en hiermee ook je lichaamsgeur verandert. Deze nieuwe lichaamsgeur werkt afstotelijk voor muggen. Ze zullen dus niet bij jou in de buurt willen komen zodra je vitamine B, en dan in het bijzonder vitamine B1 hebt geslikt. Ik zou je aanraden om deze vitamines in de ochtend al te slikken zodat je muggen jou in de nacht met rust laten.

Met het gebruiken van deze tips ben jij verzekerd van een goede nachtrust, en is dat niet wat we allemaal willen en nodig hebben? Wanneer jij vanavond lekker rustig wilt slapen in een muggenvrije slaapkamer kun je nu dus al beginnen met het toepassen van deze tips. Bestel online een muggenlamp, slik vitamine B of zet de ventilator alvast klaar. Je wilt er niet midden in de nacht achter komen dat je niet kunt slapen door de muggen, dan is het veel moeilijker om er nog wat aan te doen. Zorg er dus voor dat je voorbereid bent.

Laat een bericht achter